sjuk brud..

http://www.friatider.se/inte-sa-konstigt-att-invandrare-valdtar
ASO jag som SVENSK tjej läser detta, blir så klart förbannad!! Hoppas hon själv blir våldtagen äcklet!!
Alla "invandrare som våldtar, misshandlar, mördar & begår andra brott, ska fan ut. Detta är min åsikt och tusen andra svenskar så !
En kommentar som jag precis läste och håller med till fullo:

Varför skulle inte det vara okej, egentligen? Rasistiska glåpord är vardagsmat, i synnerhet mot mig som är svensk i ett invandrartätt område. Detta trots att jag inte hört om någon svensk på länge som begått brutala våldtäkter mot invandrarkvinnor. Har du?

Men av någon anledning blundar samhället kollektivt för all form av rasism som riktas mot svenskar. Det är lika illa att utsätta en svensk som en invandrare för hets och hot tyckte Jimmie Åkesson och ansåg att lagen även skulle gälla om etniska svenskar utsattes pga sitt ursprung. Vem är egentligen svensk? kontrade Reinfeldt och undvek en viktig debatt där han menade på att lagen inte skulle vara lika för alla.

Därför är vi där vi är idag. "negerjävel" är olagligt att skrika efter någon på gatan "svennejävel" är det däremot inte. Att hetsa mot judar kan ge dig flera års fängelse, att hetsa mot svenskar är inte ens belagt med bötesstraff. Och detta är något som sju av åtta riksdagspartier gemensamt kommit fram till att de tycker är bra.

Dessutom är Lisa inne på en farlig debatt om att det inte är okej att utvisa pga risk för tortyr eller liknande. Hon snubblar nästan på tungan som så många politiker gjort vilka menat på att det skulle bryta mot FN's mänskliga rättigheter. Men det gör det inte. FN's mänskliga rättigheter om rätt till att söka asyl gäller nämligen inte den som begår ett straffrättsligt brott. Och en stat får ALDRIG åberopa deklarationen på ett sätt som strider mot deklarationen eller FN's grundidéer, vilket svenska politiker så ofta gör.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0