I natt Ă„ker vi!!

Jag har börjat packa nu.. sÄg att jag fattades en del grejer jag skulle ha med mej, sÄ blir att stress handla nÀr mamma kommer hem senare..
Klockan nio kommer Malle hit & sover hÀr nÄgra timmar.. och inatt klockan TRE Äker vi till Flygplatsen, spÀnnande! Har aldrig varit i Egypten. Har nÄgon av er?

Iallafall var det student fest igÄr, kul! :D Förförfest hos Mathilda sen vidare pÄ Förfest hos Oskar i klassen. Trevlig iaf! HIPPIE team, lÀgger upp bilder senare pÄ det! =)
Har varit en del fester och utgÄngar senaste tiden men glömt och lÀgga upp bilder hÀr kommer iaf bilder pÄ mej ;D

Förra helgen innan jag och mathilda stack ut ;)))

HAHAH vettifan vad jag hÄller pÄ med hÀr.. var ganska full just dÄ xd

Om 6 dagar....

... Åker jag & Malle till Egypten!!!! :D
Bara för att jag e sÄ snÀll och glad kommer lite bilder pÄ vÄrat hotell:

Blir nÀstan som en egen strand dÀr ju ;o !
Poolen pÄ hotellet, mycket fint! ellerhur? ;)
SÄ hÀr ser "vÄr" strand ut.. Har hotellets botten sÄ blir att ha denna utsikten ! VACKERT =D
LÀngtar sÄ sjukt mkt till Egypten,, hoppas det blir dÄligt vÀder hÀr (EVIL)
jag och sötisen innan PARDYY !

sjuk brud..

http://www.friatider.se/inte-sa-konstigt-att-invandrare-valdtar
ASO jag som SVENSK tjej lÀser detta, blir sÄ klart förbannad!! Hoppas hon sjÀlv blir vÄldtagen Àcklet!!
Alla "invandrare som vÄldtar, misshandlar, mördar & begÄr andra brott, ska fan ut. Detta Àr min Äsikt och tusen andra svenskar sÄ !
En kommentar som jag precis lÀste och hÄller med till fullo:

Varför skulle inte det vara okej, egentligen? Rasistiska glÄpord Àr vardagsmat, i synnerhet mot mig som Àr svensk i ett invandrartÀtt omrÄde. Detta trots att jag inte hört om nÄgon svensk pÄ lÀnge som begÄtt brutala vÄldtÀkter mot invandrarkvinnor. Har du?

Men av nĂ„gon anledning blundar samhĂ€llet kollektivt för all form av rasism som riktas mot svenskar. Det Ă€r lika illa att utsĂ€tta en svensk som en invandrare för hets och hot tyckte Jimmie Åkesson och ansĂ„g att lagen Ă€ven skulle gĂ€lla om etniska svenskar utsattes pga sitt ursprung. Vem Ă€r egentligen svensk? kontrade Reinfeldt och undvek en viktig debatt dĂ€r han menade pĂ„ att lagen inte skulle vara lika för alla.

DÀrför Àr vi dÀr vi Àr idag. "negerjÀvel" Àr olagligt att skrika efter nÄgon pÄ gatan "svennejÀvel" Àr det dÀremot inte. Att hetsa mot judar kan ge dig flera Ärs fÀngelse, att hetsa mot svenskar Àr inte ens belagt med bötesstraff. Och detta Àr nÄgot som sju av Ätta riksdagspartier gemensamt kommit fram till att de tycker Àr bra.

Dessutom Àr Lisa inne pÄ en farlig debatt om att det inte Àr okej att utvisa pga risk för tortyr eller liknande. Hon snubblar nÀstan pÄ tungan som sÄ mÄnga politiker gjort vilka menat pÄ att det skulle bryta mot FN's mÀnskliga rÀttigheter. Men det gör det inte. FN's mÀnskliga rÀttigheter om rÀtt till att söka asyl gÀller nÀmligen inte den som begÄr ett straffrÀttsligt brott. Och en stat fÄr ALDRIG Äberopa deklarationen pÄ ett sÀtt som strider mot deklarationen eller FN's grundidéer, vilket svenska politiker sÄ ofta gör.


Ut ikv igen!

IgÄr var det utgÄng i kstad.. eller skulle ha varit det om INTE jag och Mathilda hade missat tÄget till kstad. PINSAMT! Jaja, blev iaf en helt ok förfest hÀr hemma med lite gurls & boys!
IkvÀll ska vi ut iallafall, jag och Mathilda, fast blir en NYKTER utgÄng? HAHAHA jaaa.. trevligt trevligt!!
Har vÀll hÀnt att man festat nykter innan sÄÄ Àr inte sÄ farligt ;) !
jag och mina babes!

VÄren Àr hÀr!

SÅ Skönt med lite sol & vĂ€rme, fast det Ă€r ju bara mars nu, sĂ„ rĂ€tt som det Ă€r kan det börja snö ju! Förhoppningsvis slipper vi iaf snön nu. Är sĂ„ trött pĂ„ snö frĂ„n förra Ă„ret, dĂ„ vi hade snö i NÄSTAN fyra mĂ„nader?! Sjukt!
Utsikten frÄn fönstret. HÀrligt? JA :D
I helgen var jag & syrran i Varberg och shoppade loss en del. mycket skoj med nya grejer - Mindre skoj att bli av med pengar. Men jaja!
En osminkad elin hos farmor & farfar.
HALLÅ?! bara 16 dagar tills jag och Malle-Balle sticker till Egyptia! LÄNGTAR :D

Helg ;D

Skönt! Behövde verkligen helg nu. Har börjat bli sjuk IGEN och Ă€r jĂ€tte trött :( IgĂ„r skulle vi dra ut men blev instĂ€llt eftersom vi alla var rĂ€tt trött sĂ„ det blev TV och mys och lite dricka ist ;) ! Idag ska jag tare lugnt mest & tĂ€nkt att stĂ€da lite nu med (BEHÖVER PENGAR!) Imorgon ska jag till HemmakvĂ€ll och ta igen tid. Eftersom jag ska Ă„ka till Egypten om FYRA VECKOR, kan inte fatta?! SĂ„ snabbt. LĂ€ngtar dit!

:(

Ibland Ă€r allt inte som det borde vara. Som nu tex, jag verkligen hatar dem som stĂ„r mej nĂ€rmast nu. JĂ€vla puckon. ÄndĂ„ sĂ„ Ă€r det dem man Ă€lskar mest och inte kan klara sig utan. Fy vad jobbigt. Ja, jag gjorde fel men dem LIKA mycket och det stĂ„r jag för.
Hela kvĂ€llen Ă€r förstörd (TACK SÅ JÄVLA MYCKET!) KĂ€nner mig inte ens pepp pĂ„ att gĂ„ ut i morgon. IDIOTER!
LÀngtar tbx dÄ man var barn, sÄ hÀrlig tid. Ingen press, massa lek. Inga vÀnner som gick bakom ryggen heller, iaf vad skulle dem sÀga? hon Àr dum? ojoj. Inga hÄrda ord ellerhur? Nu Àr det mycket vÀrre... :(

RSS 2.0