I natt åker vi!!

Jag har börjat packa nu.. såg att jag fattades en del grejer jag skulle ha med mej, så blir att stress handla när mamma kommer hem senare..
Klockan nio kommer Malle hit & sover här några timmar.. och inatt klockan TRE åker vi till Flygplatsen, spännande! Har aldrig varit i Egypten. Har någon av er?

Iallafall var det student fest igår, kul! :D Förförfest hos Mathilda sen vidare på Förfest hos Oskar i klassen. Trevlig iaf! HIPPIE team, lägger upp bilder senare på det! =)
Har varit en del fester och utgångar senaste tiden men glömt och lägga upp bilder här kommer iaf bilder på mej ;D

Förra helgen innan jag och mathilda stack ut ;)))

HAHAH vettifan vad jag håller på med här.. var ganska full just då xd

Om 6 dagar....

... Åker jag & Malle till Egypten!!!! :D
Bara för att jag e så snäll och glad kommer lite bilder på vårat hotell:

Blir nästan som en egen strand där ju ;o !
Poolen på hotellet, mycket fint! ellerhur? ;)
Så här ser "vår" strand ut.. Har hotellets botten så blir att ha denna utsikten ! VACKERT =D
Längtar så sjukt mkt till Egypten,, hoppas det blir dåligt väder här (EVIL)
jag och sötisen innan PARDYY !

sjuk brud..

http://www.friatider.se/inte-sa-konstigt-att-invandrare-valdtar
ASO jag som SVENSK tjej läser detta, blir så klart förbannad!! Hoppas hon själv blir våldtagen äcklet!!
Alla "invandrare som våldtar, misshandlar, mördar & begår andra brott, ska fan ut. Detta är min åsikt och tusen andra svenskar så !
En kommentar som jag precis läste och håller med till fullo:

Varför skulle inte det vara okej, egentligen? Rasistiska glåpord är vardagsmat, i synnerhet mot mig som är svensk i ett invandrartätt område. Detta trots att jag inte hört om någon svensk på länge som begått brutala våldtäkter mot invandrarkvinnor. Har du?

Men av någon anledning blundar samhället kollektivt för all form av rasism som riktas mot svenskar. Det är lika illa att utsätta en svensk som en invandrare för hets och hot tyckte Jimmie Åkesson och ansåg att lagen även skulle gälla om etniska svenskar utsattes pga sitt ursprung. Vem är egentligen svensk? kontrade Reinfeldt och undvek en viktig debatt där han menade på att lagen inte skulle vara lika för alla.

Därför är vi där vi är idag. "negerjävel" är olagligt att skrika efter någon på gatan "svennejävel" är det däremot inte. Att hetsa mot judar kan ge dig flera års fängelse, att hetsa mot svenskar är inte ens belagt med bötesstraff. Och detta är något som sju av åtta riksdagspartier gemensamt kommit fram till att de tycker är bra.

Dessutom är Lisa inne på en farlig debatt om att det inte är okej att utvisa pga risk för tortyr eller liknande. Hon snubblar nästan på tungan som så många politiker gjort vilka menat på att det skulle bryta mot FN's mänskliga rättigheter. Men det gör det inte. FN's mänskliga rättigheter om rätt till att söka asyl gäller nämligen inte den som begår ett straffrättsligt brott. Och en stat får ALDRIG åberopa deklarationen på ett sätt som strider mot deklarationen eller FN's grundidéer, vilket svenska politiker så ofta gör.


Ut ikv igen!

Igår var det utgång i kstad.. eller skulle ha varit det om INTE jag och Mathilda hade missat tåget till kstad. PINSAMT! Jaja, blev iaf en helt ok förfest här hemma med lite gurls & boys!
Ikväll ska vi ut iallafall, jag och Mathilda, fast blir en NYKTER utgång? HAHAHA jaaa.. trevligt trevligt!!
Har väll hänt att man festat nykter innan såå är inte så farligt ;) !
jag och mina babes!

Våren är här!

SÅ Skönt med lite sol & värme, fast det är ju bara mars nu, så rätt som det är kan det börja snö ju! Förhoppningsvis slipper vi iaf snön nu. Är så trött på snö från förra året, då vi hade snö i NÄSTAN fyra månader?! Sjukt!
Utsikten från fönstret. Härligt? JA :D
I helgen var jag & syrran i Varberg och shoppade loss en del. mycket skoj med nya grejer - Mindre skoj att bli av med pengar. Men jaja!
En osminkad elin hos farmor & farfar.
HALLÅ?! bara 16 dagar tills jag och Malle-Balle sticker till Egyptia! LÄNGTAR :D

Helg ;D

Skönt! Behövde verkligen helg nu. Har börjat bli sjuk IGEN och är jätte trött :( Igår skulle vi dra ut men blev inställt eftersom vi alla var rätt trött så det blev TV och mys och lite dricka ist ;) ! Idag ska jag tare lugnt mest & tänkt att städa lite nu med (BEHÖVER PENGAR!) Imorgon ska jag till Hemmakväll och ta igen tid. Eftersom jag ska åka till Egypten om FYRA VECKOR, kan inte fatta?! Så snabbt. Längtar dit!

:(

Ibland är allt inte som det borde vara. Som nu tex, jag verkligen hatar dem som står mej närmast nu. Jävla puckon. Ändå så är det dem man älskar mest och inte kan klara sig utan. Fy vad jobbigt. Ja, jag gjorde fel men dem LIKA mycket och det står jag för.
Hela kvällen är förstörd (TACK SÅ JÄVLA MYCKET!) Känner mig inte ens pepp på att gå ut i morgon. IDIOTER!
Längtar tbx då man var barn, så härlig tid. Ingen press, massa lek. Inga vänner som gick bakom ryggen heller, iaf vad skulle dem säga? hon är dum? ojoj. Inga hårda ord ellerhur? Nu är det mycket värre... :(

RSS 2.0